Wise Cars România

Text Animation

Garantie 0 euro.

Rent a car Timisoara

Rent a car în aeroportul din Timisoara.

Cauta masina

Rent a car Timisoara

Rent a car în aeroportul din Timișoara, la hotel sau la locația ta.

Garantie 0 euro.

Preluare Gratuita.

0 Costuri ascunse.

Preluare Gratuita.

0 Costuri ascunse.

Fiat Tipo
De la 13,09 EURO/zi
Renault Clio
De la 12,59 EURO/zi
Dacia Logan
De la 13,09 EURO/zi
Renault Megane
De la 19,19EURO/zi
Previous slide
Next slide
Masina aleasa nu e disponibila? Primesti o clasa superioara. Vezi politica.

Inchirieri Auto Timisoara: Care este procesul pentru a inchiria o masina de la Wise Rent a car?

Alegi masina

Oferim o gama variata de masini disponibile pentru inchiriat – de la masini compacte la SUV-uri. Primul pas este sa verifici in formularul de mai sus daca una din masinile noastre este potrivita pentru nevoile tale.

Completezi formularul

Odata ce ai ales masina, planul de asigurare, optiunile extra si ne-ai transmis datele tale, urmeaza sa fi contactat de agentul nostru de rezervare pentru a verifica inca odata datele. Nu va trebui sa platesti nici un avans!

Preiei masina

Agentul de inchiriere te va contacta cu cel putin 48 de ore inainte de ora stabilita de tine pentru a reconfirma rezervarea. Vei fi asteptat la locul stabilit,vei semna contractul, vei face plata si poti pleca la drum. Atat de simplu!

Predai masina

Ne vei anunta cu o zi inainte la ce ora doresti sa predai masina. Agentul de inchiriere te va astepta la aeroport. Te rugam sa te asiguri ca la momentul predarii nivelul conbustibilului sa corespunda cu nivelul de la momentul preluarii.

ANI DE EXPERINTA

7 ANI

CLIENTI MULTUMITI

+3000

DIMENSIUNE FLOTA

+50 AUTOVEHICULE

Care este flota noastră disponibila pentru inchirieri auto ieftine Timisoara?

De ce să ne alegi pentru rent a car Timisoara?

beneficii

Cu depozit sau fara. Tu alegi.

Poti inchiria de la noi chiar si fara sa plasezi o garantie sau un depozit. Asigurarea SCDW-Full Casco va asigura masina pe tot parcursul inchirierii iar noi nu iti vom solicita nici o garantie.

Prețul afișat este și cel final

Odata ce vom verifica telefonic rezervarea ta, pretul ramane neschimbat iar la momentul ridicarii masinii de catre tine nu vei achita nici un cent in plus. Pretul afisat pe site este pretul final!

Suport 24/7

Fie ca este vorba de o rezervare sau de o problema pe parcursul inchirierii, suntem la dispozitia ta 24/7. Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste sprijinul din partea noastra.

Rent a Car Timisoara Aeroport

Poti prelua masina inchiriata gratuit de la aeroport sau o putem livra in fata hotelului sau casei tale contra-cost. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi locatia din formularul de rezervare iar noi ne vom ocupa de tot.

Unde ne găsiți pentru rent a car?

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Asigurarea SCDW (Super Collision Damage Waiver) sau FULL CASCO reprezinta cea mai superioara asigurare disponibila in industria de rent a car. Aceasta are rolul de a asigura masina pe tot parcursul inchirierii si te scuteste de orice costuri in cazul in care se intampla ceva cu masina pe parcursul inchirierii. Totodata are rolul de a reduce depozitul si contributia ta in caz de dauna la 0.

Percem o taxa de 50 de euro pentru soferii sub 23 de ani. Aceasta taxa acopera eventualele daune produse din lipsa de experienta a soferilor.

Este important să ne contactezi imediat ce s-a produs accidentul. Te vom indruma pas cu pas care este procedura pentru solutionare iar in caz ca masina nu este deplasabila, noi o inlocuim gratuit in cazul in care constatam ca nu a fost vina ta. Asigurarea SCDW Full-Casco, acoperă 99% din avariile potentiale conform poliței.

  • Ai nevoie de un permis de conducere valabil, de o carte de identitate sau un pasaport valabil si nu in ultimul rand de un card de credit sau debit.

Masina se poate prelua gratuit din aeroporturile in care activam sau contra-cost o putem livra la tine acasa. Trebuie doar sa ne mentionezi cum preferi.

Ultimele noutăți de pe blogul nostru Rent a Car

Wise Cars - Unde calitatea se întalnește cu convenabilul.