Wise Cars România

Dacia Logan NEW

Dacia Logan NEW de inchiriat

Dacia Logan – Confort și Eficiență într-o Mașină Fiabilă

Dacia Logan cu transmisie automată, anul 2023, este alegerea perfectă pentru cei care caută un echilibru între confort și eficiență într-o mașină fiabilă pentru călătoriile lor în Cluj și în împrejurimi. Cu un design practic și caracteristici tehnologice moderne, acest model vă va oferi o experiență de conducere plăcută și fără efort.

Beneficii pentru clienți:

  1. Confort și Spațiu Generos: Interiorul spațios și bine echipat al Dacia Logan asigură un confort optim pentru toți pasagerii. Cu suficient loc pentru picioare și bagaje, această mașină este ideală pentru călătorii lungi sau zilnice în oraș.
  2. Performanță Lină și Fiabilitate: Cu o transmisie automată fără probleme și un motor fiabil, Dacia Logan oferă o experiență de conducere liniștită și sigură, indiferent de condițiile de trafic sau de drum.
  3. Economie de Combustibil: Transmisia automată contribuie la eficiența de combustibil a mașinii, permițându-vă să economisiți bani la pompă și să reduceți emisiile de CO2 în mediul înconjurător.
  4. Simplu și Ușor de Utilizat: Cu comenzi intuitive și un interior ergonomic, Dacia Logan este ușor de utilizat pentru șoferii de toate nivelurile de experiență, asigurând o experiență plăcută și fără stres la volan.

Închiriați un Dacia Logan cu transmisie automată și bucurați-vă de confort și eficiență în fiecare călătorie în Cluj și în împrejurimi!

2024

Pret de la 13.09 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Manuala

Faruri:Led/Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:90

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare