Wise Cars România

Mercedes Vito

Denumire test

Mercedes Vito este un vehicul comercial de dimensiuni medii produs de compania germană Mercedes-Benz. Versiunea din 2020 a acestui model beneficiază de numeroase îmbunătățiri și opțiuni de personalizare care îl fac unul dintre cele mai populare vehicule comerciale pe piață.

Exteriorul Mercedes Vito 2020 are un design modern și elegant, cu linii fluide și un aspect robust. Farurile și stopurile LED contribuie la o vizibilitate îmbunătățită și o prezență sofisticată pe șosea. Lucrările de vopsitorie sunt de înaltă calitate, iar opțiunile de culori disponibile sunt variate, permitând clienților să-și personalizeze vehiculul în funcție de preferințe.

Interiorul Mercedes Vito 2020 este spațios și confortabil, oferind locuri pentru șofer și pasageri, precum și suficient spațiu de încărcare pentru echipamente și materiale. Materialele folosite în interior sunt de calitate superioară, iar finisajele sunt elegante și durabile. Vito 2020 dispune de dotări tehnologice moderne, precum sistemul de infotainment MBUX, asistența activă pentru parcare și multiple sisteme de siguranță.

Motorizările disponibile pentru Mercedes Vito 2020 sunt puternice și eficiente, asigurând performanțe bune și economie de combustibil. Opțiunile de transmisie sunt variate, de la modele cu tracțiune față la modele cu tracțiune integrală, oferind flexibilitate în alegerea configurației potrivite nevoilor utilizatorului.

În concluzie, Mercedes Vito 2020 este un vehicul comercial versatil, confortabil și fiabil, potrivit pentru diferite tipuri de utilizări și activități comerciale. Cu un design atractiv, tehnologie avansată și performanțe solide, acest model este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață în categoria sa.

Mercedes Vito de inchiriat

Pret de la 85.99 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:2.2 Diesel

Transmisie:Manuala

Faruri:Led

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:170

Numar usi:3-4

Numar locuri:9

Masini similare