Wise Cars România

VW UP

VW UP de inchiriat

VW Up – Compact și Confortabil pentru Oraș și Împrejurimi

VW Up este alegerea ideală pentru cei care caută un autoturism compact și confortabil pentru aventurile lor urbane în Cluj și împrejurimi. Cu un design modern și caracteristici inovatoare, acest model oferă o experiență de conducere plăcută și eficientă, perfectă pentru explorarea orașului și pentru călătorii scurte.

Beneficii pentru clienți:

  1. Agilitate și Manevrabilitate: Cu dimensiunile sale compacte și un cerc de întoarcere mic, VW Up este ușor de condus în traficul aglomerat al orașului și de parcurs pe străzi înguste, asigurându-vă că vă puteți strecura cu ușurință prin trafic.
  2. Eficiență și Economie: Cu un motor eficient și un consum redus de combustibil, VW Up vă permite să economisiți bani fără să faceți compromisuri în ceea ce privește performanța sau confortul. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să minimizeze cheltuielile legate de mașinărie.
  3. Confortabil și Bine Echipat: Interiorul bine echipat și ergonomic al VW Up vă oferă confort și practicitate în timpul călătoriilor. Scaunele confortabile și finisajele de calitate vă fac fiecare călătorie mai plăcută și mai distractivă.
  4. Siguranță și Fiabilitate: VW Up vine echipat cu o serie de caracteristici de siguranță active și pasive, asigurându-vă că sunteți protejat în orice situație. Indiferent de destinație, vă puteți baza întotdeauna pe VW Up să vă ducă în siguranță la destinație.

Închiriați un VW Up și bucurați-vă de combinarea perfectă de compactitate și confort în explorarea orașului și a împrejurimilor din Cluj!

În concluzie, Volkswagen UP este o mașină compactă, inteligent proiectată și plină de tehnologie care se potrivește perfect nevoilor de condus urban și oferă o experiență plăcută și confortabilă pentru șofer și pasageri.

2018

Pret de la 11.19 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Manuala

Faruri:Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Nu

Putere:90

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare