Wise Cars România

VW Polo

VW Polo de inchiriat

VW Polo – Performanță și Refined într-un Pachet Compact

VW Polo este o alegere inspirată pentru cei care caută un amestec de performanță și rafinament într-un autoturism compact, perfect pentru explorarea orașului și a împrejurimilor în Cluj și în apropiere. Cu un design elegant și caracteristici tehnologice avansate, acest model va aduce o notă de stil și confort în fiecare călătorie.

Beneficii pentru clienți:

  1. Elegant și Eficient: Cu linii fluide și un exterior elegant, VW Polo impresionează la fiecare vedere. În plus, cu o gamă de motoare eficiente, acesta este la fel de econom eficient ca și rafinat.
  2. Confort și Spațiu: Interiorul bine echipat al VW Polo oferă confort pentru toți pasagerii și suficient spațiu pentru bagaje. Este perfect pentru drumurile lungi și aventurile urbane.
  3. Tehnologie Avansată: Dotat cu cele mai recente caracteristici tehnologice, cum ar fi sistemul de infotainment modern și opțiunile de asistență pentru șofer, VW Polo vă ține conectat și în siguranță în timpul călătoriilor.
  4. Siguranță și Fiabilitate: Cu un set complet de sisteme de siguranță active și pasive, VW Polo vă oferă liniștea sufletească și protecția de care aveți nevoie în fiecare călătorie.

Experimentați combinarea perfectă de performanță și rafinament cu un VW Polo și bucurați-vă de fiecare kilometru pe drumurile din Cluj și dincolo!

2017

Pret de la 12.59 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Manuala

Faruri:Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Nu

Putere:90

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare