Wise Cars România

Seat Toledo

Seat Toledo de inchiriat

SEAT Toledo – Echilibru Perfect între Confort și Performanță

SEAT Toledo cu transmisie manuală este alegerea perfectă pentru cei care caută un echilibru între confort și performanță în călătoriile lor în Cluj și în împrejurimi. Cu un design elegant și caracteristici tehnologice avansate, acest model vă va oferi o experiență de conducere plăcută și fără stres.

Beneficii pentru clienți:

  1. Confort și Spațiu Generos: Interiorul spațios și bine echipat al SEAT Toledo oferă un confort deosebit pentru toți pasagerii. Scaunele ergonomic conturate și finisajele de calitate asigură o călătorie plăcută și relaxantă în fiecare călătorie.
  2. Performanță Lină și Fiabilitate: Cu o transmisie manuală precisă și un motor puternic, SEAT Toledo asigură o experiență de conducere lină și fără efort, indiferent de condițiile de drum sau de trafic.
  3. Tehnologie Avansată: Dotat cu caracteristici tehnologice moderne, precum sistemul multimedia cu ecran tactil și asistența la parcare, SEAT Toledo vă oferă confortul și conectivitatea de care aveți nevoie în timpul călătoriilor.
  4. Siguranță și Fiabilitate: SEAT Toledo vine echipat cu o gamă completă de caracteristici de siguranță avansate, asigurându-vă că călătoriți în siguranță și cu încredere în fiecare călătorie.

Închiriați un SEAT Toledo cu transmisie manuală și bucurați-vă de confort și performanță într-un singur pachet în Cluj și în împrejurimi!

An masina

Pret de la 13.09 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da

Motorizare:1.2 Benzina

Transmisie:Manuala

Faruri:Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Nu

Putere:115

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare