Wise Cars România

Skoda Rapid (A)

Skoda Rapid automat de inchiriat

Skoda Rapid – Echilibru Perfect între Performanță și Confort

Skoda Rapid cu transmisie automată este alegerea ideală pentru cei care caută o combinație perfectă între performanță și confort în călătoriile lor în Cluj și în împrejurimi. Cu un design practic și caracteristici tehnologice avansate, acest model vă va oferi o experiență de conducere plăcută și relaxantă.

Beneficii pentru clienți:

  1. Performanță Lină și Fiabilitate: Cu o transmisie automată precisă și un motor puternic, Skoda Rapid asigură o experiență de conducere lină și fără efort, indiferent de condițiile de drum sau de trafic.
  2. Confort și Spațiu Generos: Habitaclul spațios și bine echipat oferă un confort deosebit pentru toți pasagerii. Scaunele confortabile și finisajele de calitate asigură o călătorie plăcută și relaxantă în fiecare călătorie.
  3. Tehnologie Avansată: Dotat cu caracteristici tehnologice moderne, precum sistemul multimedia cu ecran tactil și asistența la parcare, Skoda Rapid vă oferă confortul și conectivitatea de care aveți nevoie în timpul călătoriilor.
  4. Siguranță și Fiabilitate: Skoda Rapid vine echipat cu o gamă completă de caracteristici de siguranță avansate, asigurându-vă că călătoriți în siguranță și cu încredere în fiecare călătorie.

Închiriați un Skoda Rapid cu transmisie automată și bucurați-vă de performanță și confort într-un singur pachet în Cluj și în împrejurimi!

An masina

Pret de la 16.49 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Automata

Faruri:Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:95

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare