Wise Cars România

Skoda Octavia

Skoda Octavia de inchiriat

Skoda Octavia – Eleganță Refined și Performanță

Skoda Octavia combină eleganța rafinată cu performanța ridicată, făcând-o o alegere ideală pentru șoferii exigenti din Cluj și dincolo. Cu designul său elegant și dotările avansate, acest model oferă o experiență de conducere luxoasă și impresionantă putere și eficiență.

Beneficii pentru clienți:

  1. Confort Luxos: Interiorul Skoda Octavia este meticulos lucrat cu materiale premium și un design ergonomic, asigurând o călătorie confortabilă și plăcută pentru toți pasagerii. Indiferent dacă traversați orașul sau plecați într-o călătorie lungă, veți aprecia confortul luxos al Octavia.
  2. Tehnologie Avansată: Echipată cu cele mai recente caracteristici tehnologice, cum ar fi un sistem de infotainment de ultimă generație și sisteme avansate de asistență pentru șofer, Skoda Octavia vă menține conectat și în siguranță pe drum. Bucurați-vă de conectivitate fără cusur și liniște sufletească cu funcții precum controlul adaptiv al distanței și asistenta la menținerea benzii de rulare.
  3. Performanță Puternică: Cu o gamă de opțiuni de motor eficiente, dar puternice, Skoda Octavia oferă performanțe dinamice și o manevrabilitate receptivă. Indiferent dacă navigați pe străzile orașului sau mergeți pe autostradă, vă veți bucura de o experiență de conducere lină și plină de adrenalină la volanul Octaviei.
  4. Interior Spațios: Skoda Octavia oferă spațiu suficient atât pentru pasageri, cât și pentru marfă, făcându-l suficient de versatil pentru toate nevoile dvs. de transport. Cu locurile generoase pentru picioare și capacitatea extinsă de încărcare a bagajelor, Octavia este perfectă pentru totul, de la drumuri zilnice la excursii în familie.

Închiriați un Skoda Octavia și experimentați combinația perfectă între eleganța rafinată și performanța pe drumurile din Cluj și nu numai!

An masina

Pret de la 19.19 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Manuala

Faruri:Xenon

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:110

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare