Wise Cars România

Skoda Fabia

Skoda Fabia de inchiriat

Skoda Fabia – Compactă și Versatilă pentru Oraș și Împrejurimi

Skoda Fabia cu transmisie manuală este alegerea perfectă pentru cei care caută o mașină compactă și versatilă pentru explorarea orașului și a împrejurimilor în Cluj și în apropiere. Cu un design inteligent și caracteristici practice, acest model vă va oferi o experiență de conducere plăcută și confortabilă în orice situație.

Beneficii pentru clienți:

  1. Compactă și Manevrabilă: Dimensiunile compacte ale Skoda Fabia o fac ușor de manevrat în traficul aglomerat al orașului și de parcat în spații strâmte, făcându-l ideală pentru explorarea urbană.
  2. Eficientă și Fiabilă: Cu un motor eficient și o transmisie manuală precisă, Skoda Fabia oferă o economie bună de combustibil și o fiabilitate remarcabilă, fără să facă compromisuri în ceea ce privește performanța.
  3. Confortabilă și Bine Echipată: Interiorul spațios și bine echipat al Skoda Fabia asigură un confort deosebit pentru pasageri, iar finisajele de calitate și tehnologia modernă vă vor face fiecare călătorie mai plăcută și mai convenabilă.
  4. Siguranță și Protecție: Skoda Fabia vine echipată cu o gamă completă de caracteristici de siguranță și protecție, inclusiv airbaguri, sisteme de asistență la frânare și controlul electronic al stabilității, asigurându-vă că sunteți în siguranță în fiecare călătorie.

Închiriați un Skoda Fabia cu transmisie manuală și bucurați-vă de compactitatea și versatilitatea sa în explorarea Clujului și a împrejurimilor!

An masina

Pret de la 12.59 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Manuala

Faruri:Led

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Nu

Putere:95

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare