Wise Cars România

Seat Toledo (A)

Seat Toledo automat de inchiriat

Seat Toledo – Confort și Fiabilitate Într-un Pachet Compact

Seat Toledo cu transmisie automată este alegerea perfectă pentru cei care caută un echilibru între confort și fiabilitate într-o mașină compactă pentru călătoriile lor în Cluj și în împrejurimi. Cu un design elegant și caracteristici tehnologice avansate, acest model vă va oferi o experiență de conducere plăcută și fără stres.

Beneficii pentru clienți:

  1. Confort și Spațiu Generos: Interiorul spațios și bine echipat al Seat Toledo oferă un confort deosebit pentru toți pasagerii. Scaunele ergonomic conturate și finisajele de calitate asigură o călătorie plăcută și relaxantă în fiecare călătorie.
  2. Performanță Lină și Eficientă: Cu o transmisie automată precisă și un motor eficient, Seat Toledo asigură o experiență de conducere lină și fără efort, oferind în același timp o economie excelentă de combustibil pentru a vă bucura de mai multe aventuri fără să vă faceți griji în privința costurilor.
  3. Tehnologie Avansată: Dotat cu caracteristici tehnologice moderne, precum sistemul multimedia cu ecran tactil și asistența la parcare, Seat Toledo vă oferă confortul și conectivitatea de care aveți nevoie în timpul călătoriilor.
  4. Siguranță și Fiabilitate: Seat Toledo vine echipat cu o gamă completă de caracteristici de siguranță avansate, precum sistemul de asistență la frânare de urgență și controlul electronic al stabilității, asigurându-vă că călătoriți în siguranță și cu încredere în fiecare călătorie.

Închiriați un Seat Toledo cu transmisie automată și bucurați-vă de confort și fiabilitate într-un pachet compact în Cluj și în împrejurimi!

An masina

Pret de la 16.49 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Automata

Faruri:Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:95

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare