Wise Cars România

Renault Megane (A)

Renault Megane automat de inchiriat

Renault Megane Sedan – Eleganță și Confort Într-o Mașină Automată

Renault Megane Sedan automat combină eleganța cu confortul și tehnologia avansată pentru o experiență de conducere fără efort în Cluj și în împrejurimi. Cu un design distinctiv și caracteristici premium, acest model va transforma fiecare călătorie într-o plăcere.

Beneficii pentru clienți:

  1. Eleganță și Stil Refined: Cu linii fluide și o prezență impunătoare, Renault Megane Sedan se remarcă prin eleganță și stil rafinat, aducând un plus de prestigiu în fiecare călătorie.
  2. Confort și Rafinament: Interiorul spațios și bine echipat asigură un nivel superior de confort și relaxare în timpul călătoriilor lungi sau zilnice. Scaunele confortabile și materialele de înaltă calitate completează atmosfera rafinată a habitaclului.
  3. Performanță și Eficiență: Cu o transmisie automată lină și un motor puternic și eficient, Renault Megane Sedan oferă o experiență de conducere plăcută și dinamică, fără stresul schimbării de trepte de viteză.
  4. Tehnologie Avansată: Dotat cu cele mai noi caracteristici tehnologice, precum sistemul multimedia R-LINK și asistența la parcare, Renault Megane Sedan vă oferă confort și conectivitate de ultimă generație în timpul fiecărei călătorii.

Închiriați un Renault Megane Sedan automat și experimentați luxul și performanța într-un singur pachet în Cluj și în împrejurimi!

An masina

Pret de la 15e/zi €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:1.3 Benzina

Transmisie:Automata

Faruri:Led

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:150

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare