Wise Cars România

Opel Insignia (A)

Opel Insignia automat de inchiriat

Opel Insignia – Eleganță și Confort Clasic într-o Mașină Automată

Opel Insignia, în versiunea sa automată, oferă o combinație remarcabilă de eleganță și confort clasic pentru călătoriile în Cluj și în împrejurimi. Cu un design sofisticat și caracteristici fiabile, acest model aduce un plus de plăcere și siguranță în fiecare călătorie.

Beneficii pentru clienți:

  1. Eleganță și Rafinament: Opel Insignia impresionează cu linii fluide și un design contemporan, reflectând eleganța și rafinamentul clasic. Este o alegere perfectă pentru cei care apreciază un aspect sofisticat și distinctiv.
  2. Confort și Spațiu Generos: Habitaclul bine proiectat și spațios oferă un confort deosebit pentru toți pasagerii. Scaunele ergonomic conturate asigură o susținere optimă în timpul călătoriilor lungi.
  3. Performanță și Fiabilitate: Cu o transmisie automată fiabilă și un motor puternic, Opel Insignia oferă o experiență de conducere plăcută și lină, indiferent de condițiile de drum.
  4. Siguranță Avansată: Dotată cu caracteristici de siguranță avansate, precum sistemul de frânare antiblocare (ABS) și controlul electronic al stabilității (ESC), Opel Insignia asigură protecția maximă a pasagerilor în orice situație.

Închiriați un Opel Insignia automat și experimentați eleganța și confortul într-o mașină clasică în Cluj și în împrejurimi!

An masina

Pret de la 15e/zi €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:2.0 Diesel

Transmisie:Automata

Faruri:Xenon

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Nu

Putere:131

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare