Wise Cars România

Ford Fiesta

Ford Fiesta de inchiriat

Ford Fiesta – Plăcerea Conducerii Într-un Pachet Compact

Ford Fiesta cu transmisie manuală reprezintă echilibrul perfect între performanță și manevrabilitate într-un pachet compact, ideal pentru explorarea Clujului și a împrejurimilor sale. Cu un design dinamic și tehnologie avansată, acest model vă va oferi o experiență de conducere dinamică și plină de satisfacții.

Beneficii pentru clienți:

  1. Experiență de Conducere Sportivă: Transmisia manuală vă oferă control total asupra mașinii, permițându-vă să simțiți fiecare schimbare de viteză și să vă bucurați de plăcerea autentică a condusului.
  2. Manevrabilitate Excelentă: Cu dimensiunile compacte ale Ford Fiesta, vă puteți strecura cu ușurință prin traficul aglomerat al orașului și vă puteți parca cu ușurință în locurile strâmte.
  3. Eficiență și Economie: Motorul eficient al Ford Fiesta vă asigură o economie excelentă de combustibil, permițându-vă să faceți mai multe călătorii fără să vă faceți griji în privința costurilor de alimentare.
  4. Tehnologie Avansată: Dotată cu caracteristici tehnologice moderne, precum sistemul de infotainment SYNC 3 și asistența la parcare, Ford Fiesta vă ține conectați și vă oferă confortul și conveniența de care aveți nevoie în timpul călătoriilor.

Experimentați plăcerea condusului într-un Ford Fiesta manual și bucurați-vă de libertatea și excitația pe drumurile din Cluj și din împrejurimi!

An masina

Pret de la 12.59 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Manuala

Faruri:Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:85

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare