Wise Cars România

Ford Ecosport

Ford Ecosport de inchiriat

Ford Ecosport – Performanță și Versatilitate într-un SUV Compact

Ford Ecosport cu transmisie manuală este alegerea perfectă pentru cei care caută un echilibru între performanță și versatilitate într-un SUV compact pentru aventurile lor în Cluj și în împrejurimi. Cu un design robust și caracteristici tehnologice avansate, acest model vă va oferi o experiență de conducere plăcută și fără griji.

Beneficii pentru clienți:

  1. Performanță și Eficiență: Cu un motor puternic și o transmisie manuală precisă, Ford Ecosport oferă o experiență de conducere dinamică și responsivă, fără compromisuri în ceea ce privește economia de combustibil.
  2. Versatilitate și Confort: Interiorul spațios și flexibil al Ford Ecosport vă permite să vă adaptați ușor la diversele cerințe ale călătoriilor, oferind în același timp un confort deosebit pentru toți pasagerii.
  3. Tehnologie Avansată: Dotat cu caracteristici tehnologice moderne, precum sistemul de infotainment SYNC 3 și asistența la parcare, Ford Ecosport vă oferă confortul și conectivitatea de care aveți nevoie în timpul călătoriilor.
  4. Siguranță și Fiabilitate: Ford Ecosport vine echipat cu o gamă completă de caracteristici de siguranță avansate, asigurându-vă că călătoriți în siguranță și cu încredere în fiecare călătorie.

Închiriați un Ford Ecosport cu transmisie manuală și bucurați-vă de performanță și versatilitate într-un pachet compact în Cluj și în împrejurimi!

2019

Pret de la 19.19 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Manuala

Faruri:Xenon

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:110

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare