Wise Cars România

Ford Ecosport (A)

Ford EcoSport automat de inchiriat

Ford Ecosport – Descoperiți Confortul și Eficiența în Închirierea Auto

Ford Ecosport este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență de închiriere auto confortabilă și eficientă în Cluj. Cu un design modern, tehnologie avansată și performanțe remarcabile, acest model vă va oferi plăcerea de a conduce în orice aventură.

Beneficii pentru clienți:

  1. Confort și Spațiu Generos: Interiorul bine proiectat al Ford Ecosport oferă un spațiu generos pentru pasageri și bagaje, asigurând o călătorie confortabilă și relaxantă, indiferent de destinație.
  2. Eficiență și Economie: Cu o transmisie automată și un motor eficient, Ford Ecosport vă oferă o experiență de conducere plăcută și economisitoare în timpul fiecărei călătorii, fără compromisuri în ceea ce privește puterea și performanța.
  3. Tehnologie Avansată: Dotat cu o gamă largă de caracteristici tehnologice moderne, precum sistemul de infotainment SYNC 3 și asistența la parcare, Ford Ecosport vă ține conectați și vă oferă confortul și conveniența de care aveți nevoie în timpul călătoriilor.
  4. Siguranță și Fiabilitate: Cu caracteristici de siguranță avansate, cum ar fi sistemul de asistență la menținerea benzii și sistemul de avertizare a coliziunii frontale, Ford Ecosport vă asigură călătorii sigure și încredere pe drumurile din Cluj și din afara orașului.

Închiriați un Ford Ecosport și bucurați-vă de o experiență de conducere excepțională în Cluj și în împrejurimi!

An masina

Pret de la 15e/zi €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:1.0 Benzina

Transmisie:Automata

Faruri:Led/Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:110

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare