Wise Cars România

Dacia Duster 2×4

Dacia Duster de inchiriat

Dacia Duster – Putere și Versatilitate Într-un SUV Compact

Dacia Duster cu transmisie manuală și tracțiune 2×4 este alegerea ideală pentru cei care caută un SUV robust și versatil pentru aventurile lor în Cluj și în împrejurimi. Cu un design robust și caracteristici practice, acest model vă va oferi puterea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă bucura de fiecare călătorie.

Beneficii pentru clienți:

  1. Putere și Performanță: Cu un motor fiabil și o transmisie manuală precisă, Dacia Duster oferă puterea și performanța necesară pentru a vă depăși cu ușurință provocările de pe drumurile urbane și de țară.
  2. Versatilitate și Confort: Interiorul spațios și flexibil al Dacia Duster vă permite să vă adaptați nevoilor călătoriilor, oferind în același timp un confort deosebit pentru toți pasagerii. Scaunele confortabile și finisajele de calitate asigură o experiență plăcută în fiecare călătorie.
  3. Economie și Eficiență: Cu o economie de combustibil optimă și costuri reduse de întreținere, Dacia Duster vă permite să economisiți bani fără să faceți compromisuri în ceea ce privește performanța și confortul.
  4. Fiabilitate și Durabilitate: Dacia Duster este recunoscut pentru fiabilitatea sa și durabilitatea în timp, oferindu-vă liniștea și încrederea că mașina va rămâne în formă optimă pentru mulți ani de acum înainte.

Închiriați un Dacia Duster manual, cu tracțiune 2×4, și bucurați-vă de putere și versatilitate într-un SUV compact în Cluj și în împrejurimi!

2015

Pret de la 13.09 €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da

Motorizare:1.2 Benzina

Transmisie:Manuala 2x4

Faruri:Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:125

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare