Wise Cars România

Dacia Duster NEW

Dacia Duster NEW de inchiriat

Dacia Duster – Aventura În Mâinile Dumneavoastră cu Oferă Inchirieri Auto

Dacia Duster reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută o experiență de închiriere auto robustă și versatilă în Cluj și în împrejurimi. Cu un design practic și o performanță fiabilă, acest model vă va oferi libertatea și plăcerea de a conduce în orice aventură.

Beneficii pentru clienți:

  1. Fiabilitate și Simplitate: Dacia Duster se remarcă prin fiabilitatea sa și simplitatea sa, oferindu-vă încrederea că veți ajunge la destinație în siguranță, indiferent de condițiile de drum sau teren.
  2. Confort și Spațiu Generos: Cu un interior spațios și confortabil, Dacia Duster vă asigură o călătorie relaxantă și plină de confort pentru toți pasagerii, indiferent de lungimea călătoriei sau tipul de teren întâlnit.
  3. Control Total: Cu o transmisie manuală, aveți controlul complet asupra mașinii, permițându-vă să adaptați schimbarea treptelor de viteză la preferințele și condițiile de conducere.
  4. Versatilitate și Economie: Dacia Duster vă oferă versatilitatea de a vă adapta la diversele cerințe ale călătoriilor, oferind în același timp o economie excelentă de combustibil pentru a vă bucura de aventuri fără să vă faceți griji în privința costurilor.

Închiriați un Dacia Duster și bucurați-vă de libertatea și plăcerea de a conduce în Cluj și în împrejurimi!

An masina

Pret de la 15e/zi €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:1.5 Diesel

Transmisie:Manuala

Faruri:Led/Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:110

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare