Wise Cars România

Dacia Duster NEW (A)

Dacia Duster NEW automat de inchiriat

Dacia Duster – Descoperiți Aventura cu Închirierea unei Mașini Fiabile

Dacia Duster este alegerea ideală pentru cei care caută o mașină robustă și fiabilă pentru aventurile lor în Cluj și în împrejurimi. Cu un design practic, funcționalitate remarcabilă și o performanță de încredere, acest model vă va oferi o experiență de conducere plină de satisfacții.

Beneficii pentru clienți:

  1. Robustețe și Fiabilitate: Dacia Duster este renumită pentru durabilitatea sa și fiabilitatea sa remarcabilă, oferindu-vă încrederea de a explora fără griji în orice condiții de drum sau teren.
  2. Confort și Spațiu Generos: Cu un interior spațios și confortabil, Dacia Duster vă oferă suficient loc pentru pasageri și bagaje, asigurând o călătorie relaxantă și plină de confort pentru întreaga familie sau grupul de prieteni.
  3. Economie și Eficiență: Motorul eficient al Dacia Duster vă oferă o economie remarcabilă de combustibil, permițându-vă să economisiți bani și să explorați mai multe destinații fără să vă faceți griji în privința costurilor.
  4. Adaptabilitate și Versatilitate: Cu o tracțiune integrală și o înălțime mare față de sol, Dacia Duster este pregătită să vă înfrunte orice aventură, indiferent de terenul sau condițiile de drum întâlnite.

Închiriați un Dacia Duster și pregătiți-vă să vă bucurați de aventurile dumneavoastră în Cluj și în împrejurimi!

An masina

Pret de la 15e/zi €/zi

Informatii aditionale

Aer conditionat:Da - Automat

Motorizare:1.3 Benzina

Transmisie:Automata

Faruri:Led/Halogen

Computer de bord:Da

Sistem de navigatie:Da

Putere:130

Numar usi:5

Numar locuri:5

Masini similare